Pret Parcare Aeroport Timisoara

deparcareaeroport

Pret Parcare Aeroport Timisoara

BestPark – Parcare Aeroport Timisoara la un pret corect

 

BestPark ofera servicii de calitate la un pretul corect! Echipa noastra este formata din profesionisti, avand ca scop principal siguranta si confortul clientului.

Cine dintre noi are placerea de a achita taxa de parcare in aeroport mai mare decat pretul biletului de avion?

Din pacate parcarea autovehicului Dvs in aeroport poate fi mai scumpa decat pretul biletului.

Astfel  ca parcarea BestPark vine in intampinarea acestei probleme, oferind optiunea de parcare pe termen scurt, mediu si lung la preturi rezonabile salvand un suma importanta din bugetului Dvs.

In plus oferim serviciul de transport oferit in mod GRATUIT catre aeroport si de la aeroport oferind flexibilitatea unui management mai bun al timpului.

Exemplu Calcul Pret Parcare Aeroport Timisoara VS Parcarea BestPark

Daca lasati masina in Aerortul Timisoara pentru 48 ore (2 zile) veti plati suma de 140 lei, in comparatie cu parcarea BestPark unde veti plati doar 50 de lei – o suma de aproape 5 ori mai mica!!!

In termen de 2 minute personalul nostru va transfera in aeroport, acesta fiind situat la doar 1 km distanta de parcares BestPark.

Principalul scop al personalului nostru este de a avea clienti multumiti, ce se pot baza pe profesionalismul echipei BestPark!

Despre autor

parcareaeroport administrator

3 Comentarii până acum

AlexPublicat pe2:34 pm - mai 18, 2021

Buna ziua,
Pana la urma care este pretul parcarii la dumneavoastra in parcare? Este 25 RON / zi, pret fix sau variaza in functie de perioada?

Multumesc,
Alex

Mos Valeriu MirelPublicat pe2:36 am - iun. 10, 2021

Bună dimineața, aș dori să fac o rezervare pt parcare auto din data de 08 08 ora 02 00 până în data de 22 08 ora 11 30.Se poate? Și la ce preț?

EmiliaPublicat pe11:21 am - iul. 5, 2021

Pret din 11/07/2021 in 25/07/2021 Wizz

Lasă un răspuns

Sună Acum!