Wizz Air introduce patru noi destinatii de pe Aeroportul Timisoara

deparcareaeroport

Wizz Air introduce patru noi destinatii de pe Aeroportul Timisoara

Incepand din vara 2019 compania aeriana Wizz Air introduce patru rute noi de pe Aeroportul Timisoara.

Acest lucru se daroareaza faptului ca compania va aloca o noua aeronava aeroportului din Timisoara.

Iata mai jos frecventele si tarifele noilor

Destinație Zile de operare Data de începere Tarife de la***
Nuremberg

 

miercuri, duminică 1 septembrie 2019 99 RON
Doncaster/Sheffield marți, sâmbătă 3 septembrie 2019 99 RON
Billund marți, sâmbătă 3 septembrie 2019 99 RON
Karlsruhe/Baden-Baden luni, vineri 2 septembrie 2019 99 RON

 

”Pentru Aeroportul Timișoara, introducerea acestor rute este bine-venită deoarece reflectă un interes al populației regiunii de vest pentru aceste destinații, dar și al locuitorilor din zonele deservite de cele patru aeroporturi pentru Timișoara.

Partenerul nostru, Wizz Air, a făcut studii de piață și s-a consultat îndelung cu administrația aeroportului înainte de a lua decizia de a introduce aceste patru noi destinații și de a crește frecvențele pentru celelalte cinci.

Ne dorim ca aceste curse să atragă nu doar români care doresc să călătorească spre aceste destinații dar și cetățeni din zona de deservire a acestor aeroporturi pentru a vizita zona de vest a României și viitoare capitală culturală a Europei.

Aeroportul Timișoara este legat de Wizz Air printr-o colaborare benefică a ambelor părți și, în primul rând, benefică milioanelor de pasageri care au utilizat facilitățile de zbor oferite de compania aeriană la Aeroportul Timișoara.

Iar dovada cea mai bună a excelentei colaborări în interesul clienților noștri, pasagerii, este creșterea numărului de zboruri și destinații planificată pentru 2019”, a declarat directorul aeroportului Timișoara, Daniel Idolu.

Despre autor

parcareaeroport administrator

Lasă un răspuns

Sună Acum!