Politica de Confidentialitate

I) Date care le colectam

Pentru a putea onora serviciile noastre site-ul nostru colecteaza mai multe date de la utilizator.

1.1. Datele colectate:

  • Nume si Prenume;
  • Numarul de inmatriculare al masinii;
  • Număr de telefon;
  • Adresa de e-mail.

1.2. Scopurile colectării

  • Facturarea serviciilor pe care doriţi să le contractati;
  • Înscrierea în baza noastră de date astfel încât să aveţi acces la serviciile noastre;
  • Prestarea serviciilor;
  • Informarea

1.3. Protejarea Datelor

Site-ul  www.bestpark.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu distribuitorii sai, a informarii despre servciile noastre, a functionalitatilor site-ului si a ofertelor acestuia.

Site-ul www.bestpark.ro este securizat pentru a proteja datele Dvs. (utilizeaza https:// ).


BestPark.ro nu promoveaza SPAM-ul.

Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul BestPark.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.


1.4. Colectarea datelor se face prin:


Formularul de contact de pe site;

Formular rezervare;

furnizare telefonica.


BestPark.ro nu este responsabil pentru continutul si utilizarea site-urilor catre care apar legaturi de pe site-ul BestPark.ro. Politica de confidentialitate a acelor site-uri poate diferi de politica BestPark.ro de confidentialitate. Faptul ca site-ul BestPark.ro contine legaturi catre alte site-uri nu inseamna ca BestPark.ro sustine, aproba sau este responsabil pentru continutul de pe acele site-uri sau pentru utilizarea lor.

1.5. Legislatie

Datele dumnevoastră personale furnizate  sunt administrate confidenţial conform prevederilor legislative, Legea 677/2001, Legea 506/2004.

Prezenta Politica de confidentialitate se supune dreptului intern roman. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul BestPark.ro. In cazul in care dupa trecerea acestui termen nu se ajunge la o intelegere, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul BestPark.ro si anume Judecatoria Timisoara.

1.6. Stergerea datelor.

Puteti solicita oricand stergerea datelor Dvs din baza noastra de date.

Sună Acum!